Get Adobe Flash player

Анкета

Рециклирате ли вашите тонер касети ?
 

Кой е на линия

В момента има 9 посетителя в сайта
«  юни 2018  »
пвсчпсн
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Kyocera-Mita предлага пълна гама цифрови продукти, предназначени да задоволят всички изисквания, в процеса на създаване и разпространение на документи. Със своите лазерни принтери и цифрови многофункционални устройства, Kyocera Mita предоставя на своите клиенти съвременни и уникални по своя характер решения за управление на печата и потока от документи в разнородни мрежови и системни среди, хардуерни и софтуерни платформи, както и набор от средства за администриране и приложно програмно осигуряване.

 

Лазерните принтери и цифровите многофункционални устройства на Kyocera Mita са известни преди всичко със своята уникална технология ECOSYS, чиито отличителни черти са икономичен печат, екологичност, модулност и висока надеждност.
Лазерните принтери и цифровите многофункционални устройства на Kyocera Mita са известни преди всичко със своята уникална технология ECOSYS, чиито отличителни черти са икономичен печат, екологичност, модулност и висока надеждност.

 

Konica Minolta е лидер в производството на продукти за визуализиране на информация. Компанията се стреми да предлага полезни и модерни продукти, услуги и решения за цифрово изобразяване. Акцентите, на които набляга компанията, са върху управлението на документи и бизнес решения за офисни и производствени среди, специализирани в сферата на цветното произвоство и в дейностите, свързани с него. Последните иновации на Konica Minolta комбинират цветен и черно-бял печат, всестранни възможности за комуникация и намаляващи разходите технологии. Те Ви предоставят впечатляваща скорост, несравнимо качество, невероятна гъвкавост и уникалнa функционалност. Независимо дали сте се спрели на компактно устройство за малкия офис или на професионално устройство за централизиран печат, това портфолио може напълно да отговори на нуждите Ви. Високо качество, висока разделителна способност на черно-бялaтa продукция, бързо сканиране и гъвкавост при работа с медии, разнообразни възможности за довършване след печат - това са уникалните характеристики, които разграничават Konica Minolta от всички останали. Продуктовата гама предлага избор от бързи, малки устройства за неголеми обеми до мощни и производителни системи за големи натоварвания.