Get Adobe Flash player

Анкета

Рециклирате ли вашите тонер касети ?
 

Кой е на линия

В момента има 8 посетителя в сайта
«  юни 2018  »
пвсчпсн
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 

Ние предлагаме оригинални и съвместими консумативи за широка гама устройства. В случай, че търсеният от Вас консуматив не е наличен в нашия склад, може да го доставим в рамките на 24 до 48 часа, в зависимост от часа на постъпване на заявката. Доставката на всички поръчки, без значение от стойност и брой, е БЕЗПЛАТНА за района на гр.Пловдив.
Както споменахме по-горе, освен оригинални консумативи, ние предлагаме и съвместими такива, като едни от основните производители с които работим са :

 

 

BLACKBOARD® е търговска марка съвместими тонер касети, собственост на "Тонер Съпорт" ООД, регистрирана през 2010г. Качеството е основен проритет и грижа на компанията. Производството на всички тонер касети се осъществява под строг контрол и в съответствие с най-високите стандарти и изисквания на международния стандарт за управление на качеството ISO 9001-2008.

Качеството на тонер касетите BLACKBOARD е резултат на взаимните усилия на всички мениджъри и служители на организацията при реализацията на отделните етапи от жизнения цикъл на продукта. Особено значение има качеството на работа, непосредствено свързана с изходящата продукция. "Тонер Съпорт" ООД поддържа и провежда ясна политика, грижейки се за интересите на всички партньори на компанията - клиенти, доставчици и служители, както и на активната си позиция на защитник на социалната и екологична отговорност, създавайки основите на доверие, което прави възможно постигането на дългосрочните и успехи. "Тонер Съпорт" ООД има издадено разрешително от РИОСВ на МОСВ за дейности с опасни отпадъци по чл.37 от ЗУО. С тази си стъпка фирмата засвидетелства ангажимента си към бизнеса и обществото, да допринася за по-добра околна среда чрез по-чисти технологии.

 

 

Ninestar Image & Co. - производител на продуктите с нарка G&G. Фирмата е създадена през 2000 година в Zhuhai - КНР. Тя е сертифицирана по ISO 9001, ISO 14001, CE и TUV. Обявена е за лидер сред компаниите занимаващи се с подобно производство, като през 2008 година печели наградата на Recharger Readers Choice Awards. Компанията има клонове и складове в САЩ, Холандия и Япония, като продуктите и се предлагат в повече от 100 страни и достигат до повече от 200 милиона потребителя.


За последните три десетилетия, KATUN е един от водещите доставчици на съвместими консумативи и резервни части за принтери и копирни машини. Философията на KATUN "best-to-market" означава, че всеки един техен продукт достига до пазара, след като е старателно тестван и е доказано качествен, отговаря на всички предварително зададени параметри и изисквания. Продуктите на KATUN са едни от малкото, дори единствените, които са напълно еквивалентни на оригиналните такива, дори в много случаи те са с показатели по-добри от оригиналните. Това, с особена сила е валидно при консумативите за цветен печат. Избирайки продуктите на KATUN, ще постигнете повишаване на рентабилността и намаляване на разходите за печат и сервизна поддръжка на устройствата, които използвате.


 

Основана през 1966 година, Fullmark започва дeйността си като производител на химикалки. По-късно, имайки предвид нарастващото влияние на пазара на персонални компютри, Fullmark са включва в индустрията за информационни технологии като производител на ленти за матрични принтери. От 1970 година насам, Fullmark е един от водещите производители и дистрибутори на широка гама от продукти за възпроизвеждане на изображение и консумативи за принтери, които включват касети и рефили за мастилено-струйни принтери, ленти за матрични принтери, пишещи машини и касови апарати, термо-трансферни ленти за факс апарати, дубликатори, дискети и дискове, както специални хартии и фолиа за мастилено-струйни и лазерни принтери. В двете фабрики на Fullmark в Малайзия се осъществява прецизен контрол на производството. Fullmark е първата компания – производител на ленти за матрични принтери в Азия, която е получила Сертификат за качество ISO 9002 /1993 година/. Към настоящия момент продуктите на Fullmark са сертифицирани по ISO9001 и ISO14001. Днешната дистрибуторска мрежа на Fullmark обхваща над 120 страни в света.

 


Касетите Jet Tec се произвеждат в Англия от DCI Ltd., като особено внимание се обръща на качеството. Основана през 1989 година, DCI Ltd. е от водещите световни производители на алтернативни /съвместими/ консумативи за мастилено-струйни принтери. Всички произведени от Jet Tec продукти се тестват, с цел да се осигури отличното им представяне. Продуктовата гама на Jet Tec включва касети за най-новите и актуални модели принтери на пазара. Утвърдена практика в компанията е проучването и разработката на нови продукти и технологии – тя разполага със собствена лаборатория, както и с голяма производствена база. Компанията e сертифицирана по ISO9001, а също така е носител на две Кралски награди – за износ и за нововъведения в производството.