Get Adobe Flash player

Анкета

Рециклирате ли вашите тонер касети ?
 

Кой е на линия

В момента има 6 посетителя в сайта
«  юни 2018  »
пвсчпсн
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930 
„СМ Трейд Груп ” ООД е фирма, работеща в областта на доставката и поддръжката на офис техника, консумативи и рециклиране на тонер касети. Вече 8 години ние присъстваме активно на пазара, печелейки доверието на нашите клиенти и партньори с професионализъм и отговорност. 
Компанията е основана през 2008 година, като българска частна компания, специализирана в областта на сервизната поддръжка на принтери и копирни машини. Ежедневните ни усилия са насочени към компетентно и надеждно подпомагане на клиентите ни за разрешаване на проблеми с офис техниката и консумативите.
Фирмата осъществява дейността си чрез чудесен екип от високо квалифицирани млади хора. Широката материална база и наличности на склад ни дават възможност да реагираме бързо във всякакви ситуации. Освен с необходимите специализирани инструменти и апаратура за диагностика и ремонт, сервизът разполага и с богата техническа документация. Високата квалификация и регулярното обучение на служителите гарантира успеха на компанията.
Предлаганата от нас сервизна поддръжка на офис техника включва, както посещение и обслужване по адреси, така и предоставяне на оборотна техника и/или консумативи за времето на ремонт. Друга удобна за нашите клиенти форма на обслужване е абонаментната поддръжка – нашите партньори изцяло поверяват грижите за техниката си, като по този начин печелят както от съкратените срокове за реакция, така и от преференциалните цени за части, консумативи и обслужване.
Разнообразната ни продуктова номенклатура и наличности ни дават възможност да отговорим на почти всички нужди и изисквания на нашите клиенти. Това, съчетано с опита и професионализма на нашите служители, както и обширната тестова база, материални ресурси и специализирана апаратура печелят ежедневно доверието на нашите партньори.
„ СМ Трейд Груп ” ООД предлага доставка, сервиз, резервни части (оригинални и неоригинални) и презареждане на консумативи  за следните марки принтери, копирни машини, многофункционални устройства и факсове:
Hewlett Packard (HP), Canon, Xerox, Samsung, Lexmark, IBM, Dell, Epson, Kyocera, Panasonic, Konica Minolta, Oki и др.
Също така, фирмата предлага доставка и асемблиране на персонални компютри, преносими компютри, софтуер и периферия. Производителите, с които работим са : Dell, Toshiba, Lenovo, HP, Sony, Apple, Samsung.
Избирайки съвместна работа с нашия екип, Вие избирате професионално отношение, акуратност, оптимални срокове за реакция, опитното мнение на нашите сервизни техници и разумни цени.